dijous, 22 de gener del 2009

Reconeixement de l'Ajuntament


Avui ens ha vingut a visitar l'alcaldessa de Vila, Lourdes Costa, acompanyada de la Regidora d'educació, Irantzu Fernández, el responsable del Pla Municipal sobre Drogues, Iván Castro i la monitora del Programa Olimpo, María Rata.
Ens han fet entrega d'una pla commemorativa com reconeixement d'haver estat el primer col·legi de tota Espanya que ha duit a terme els quatre Projecte del Programa ("Higieia", "Atenea", "Ulises" i "Hércules", així com "Zeus" destinat a les famílies.
Els alumnes de sisè, protagonistes de l'acte, han rebut com record una samarreta amb el logotip del programa.
Des d'aqui volem agrair a l'Ajuntament aquest detall i dir que nosaltres continuarem treballant amb els nostres alumnes per intentar l'adquisició d'hàbits saludables de salut i higiene així com reforçant la resolució positiva de conflictes.

GUANYADORS DE LA CARTA ALS REIS.


L'alumne Emilio Cortés, d'educació infantil 5 anys, na Isabel Montiel de primer de primària i en José Moreno de segon curs han guanyat el premi a la millor carta als Reis Mags que cada any convoca la Conselleria D'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.
Enhorabona als tres.

dimecres, 21 de gener del 2009

Salutacions


Avui inaugurem una nova eina de comunicació. Desitgem que tots vosaltres amb la vostra participació ens ajudeu a millorar cada dia aquestes pàgines.
Fins aviat!.