divendres, 5 de desembre del 2014

Recollida d'aliments per a Càritas.


Un any més, per Nadal, CARITAS inicia la seva campanya de recollida i distribució
d' aliments entre les persones més necessitades.
La nostra escola s'adhereix i per tant vos comunicam que des de dimarts, dia 9 de desembre fins dijous dia 11, es recolliran a l'escola productes nadalencs, conserves de peix, de llegums o de verdures, menjar elaborat en conserva , sucre, cola-cao, cafè, galetes, llet, sucs, llaunes de fruita en almíbar, etc.

Gràcies i bones festes

Resultats de les eleccions a Consell Escolar. Mesa del pares i mares

El passat dia 1 de desembre, tingueren lloc les votacions per elegir els pares que formaran part del Consell Escolar del centre pels propers cursos.

Hi va haver un 22'7 % de participació. Varen resultar elegits: Juan José Merino Gallardo, Gloria Alba Domínguez i Angeles García Tejada. La resta de pares i mares queden com a suplents en previsió de possibles baixes.

Agraïm els pares i les mares, que malgrat el temps, es varen acostar a l'escola per exercir el seu dret a vot.

dilluns, 1 de desembre del 2014

Horari lectiu dia 4 de desembre.

El proper dia 4 de desembre tindran lloc les eleccions sindicals. Per aquest motiu, la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat ha publicat una ordre de modificació de l'horari lectiu.

Així doncs, recordeu que les classes finalitzen a les 13 hores, moment en que haureu de venir a recollir els vostres fills. Després l'escola es tancarà. A la tarda, no hi haurà cap tipus d'activitat.