divendres, 19 de juny del 2009

HEM ACABAT EL CURS!!!


Ja està. Ja s'ha acabat. Enrera queden quasi nou messos de feina i moltes vivències. Ara toca descansar... i fer una mica de feineta a casa, eh???
Com a cloenda del curs, hem volgut passar un dia diferent gaudint tots junts dels esmorzars i els jocs.
Tots ens hem divertit, que és el més important. A la galeria fotogràfica de la web de l'escola teniu un petit reportatge del que hem fet.
BON ESTIU A TOTHOM!!!! i FINS SETEMBRE.

dilluns, 15 de juny del 2009

CLOENDA DEL PLA DE SUPORT A LA LECTOESCRIPTURA



Avui dilluns s'ha celebrat al Centre de Professors d'Eivissa l'acte de Cloenda del Pla de Suport a la Lectoescriptura del qual l'escola hi forma part. Durant el curs, els alumnes han rebut diferents sessions de dinamització de la lectura ofertes per un mestre de suport que compartíem amb al CP Sa Blancadona. Una de les activitats que varem fer consistia en escriure un conte. Del total de contes presentants per les diferents escoles, s'ha fet un recull dels contes més ben escrits i s'han publicat a un llibre. La nostra escola està representada al llibre per l'alumne de 4t JF R M que ha vist publicat el seu conte.
L'Institut per la Convivència i l'èxit escolar, del qual depén el Pla de Suport a la Lectoescriptura, va fer entrega als nens del llibre i a les escoles d'uns quants exemplars per a la Biblioteca del centre i d'un dossier per treballar la creació de contes.
L'experiència al Pla ha estat positiva, tot i que el temps que el mestre de suport ha pogut dedicar al nostre centre ha estat curt.
Això no obstant, ens continuarem adherint a les convocatòries que surtin.