dimarts, 17 de juny del 2014

Final de curs

El curs està a punt de finalitzar. El volem tancar amb una festa a la qual, com altres anys, vos convidam. Tenim la intenció d'acomiadar els alumnes de cinc anys i els de sisè com es mereixen. Els primers perquè acaben l'etapa d'Infantil i passen a primària; els de sisè perquè ja ens deixen per a continuar la seva formació a l'Institut. Igualment tindrà lloc un festival musical amb actuacions dels vostres fills. Els seus mestres que han estat treballant molt per tenir-ho tot a punt. 
Per acabar ens agradaria fer un petit berenar tots junts. Per la qual cosa vos demanam, com sempre, la vostra col·laboració portant: galetes, dolços, fruits secs, sucs etc.
La festa s'iniciarà a les 11 del matí. VOS ESPERAM!.

dilluns, 16 de juny del 2014

Reunió informativa per a pares dels nens de cinc anys d'educació infantil


Vos recordem que avui dilluns, a les 19 hores tindrà lloc a l'aula 8 ( primer pis) una reunió informativa dirigida als pares dels nens del grup de cinc anys per tal d'explicar alguns aspectes relacionats amb els pas dels alumnes a primària.
Pensam que és molt important la vostra assistència. No falteu!

diumenge, 15 de juny del 2014

Programa de Reutilització de Llibres per a primària curs 2014-2015


Vos informem que, al taulell d'anuncis de Secretaria del centre, teniu a la vostra disposició la normativa i Plec de condicions per a adherir-vos al Programa de Reutilització de llibres per al curs vinent.

No oblideu que el termini per presentar l'adhesió finalitzarà el proper divendres. Recordeu també que ara no heu de fer cap ingrés. Només signar el document d'adhesió.