diumenge, 22 de març del 2009

HORT ESCOLAR


Ja hem començat a treballar a l'hort. Enguany hem pres l'acord de treballar com a projecte. Això vol dir que el més important no seran únicament els resultats de la collita sinó, i molt especialment, quant aprendran els nostres alumnes de la verdura o de la planta que els toca cuidar. Podeu accedir al blog mediambiental i veureu més imformació. També podeu veure les fotografies si accediu a l'enllarç que trobareu a la pàgina inicial de la web de l'escola.
http://csmediambient.blogspot.com/
http://picasaweb.google.es/mdcbns
http//www.eivissaweb.net/cpcasserres

PROCÈS D'ESCOLARITZACIÓ 2009- 2010


Dia 27 d'abril comença el procrès per sol·lictar plaça escolar per a educació infantil i primària. Volemcomunicar a les famílies dels alumnes que promocionaran a 1r. d'ESO que l'esola els informarà de tot el procediment, tant si els seus fills han de matricular-se al nostre IES de referència ( Sa Colomina), com si ho han de fer a un altre. Per qualsevol cas, podeu accedir a la informació de Conselleria a travès del següent enllaç:
http://www.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?mkey=M184&lang=CA&cont=8868

FEIM TEATRE

El passat dijous, dia 19 de març, els alumnes de quart de primària varen representar per a tots els seus companys de l'escola l'obra "El casament de Cadmo i Harmonia". L'activitat formava part del programa desenvolupat pels alumnes al projecte Olimpo. Ells i el seu tutor, Toni, varen traduir l'obra al català. Els hem de felicitar per l'esforç que ha suposat aquesta feina, molt positiva per altra banda i que hauríem de continuar. Podeu veure la representació completa a l'enllaç que trobareu a la pàgina principal de la nostra web.