dissabte, 22 de juny del 2013

Entre el vent i sota el cel. Jugam amb Villangómez

El passat dimecres tots ens ho varem passar molt bé amb les activitats que havíen organitzat els mestres. Sota el títol: "Entre el vent i sota el cel. Jugam amb Villangómez" els alumnes formaven grups heterogenis, amb boixos des de tres anys fins a sisè. Cada grup tenia uns capitans que s'encarregaven de guiar el grup per cada una de les deu estacions en que estava dividida l'activitat.
Si el grup completava adientement el que se'ls demanava a cada estació, rebien una peça de puzzle. En acabar les deu estacions, havien de compondre el puzzle per a poder llegir un poema de Marià Villangómez. El  gran jurat decidia si ho havien fet bé i repartia els premis.

Al següent video podeu veure què bé ens ho varem passar. Aquí podeu veure les diferents estacions per on havien de passar els jugadors i els poemes que descobrien en completar els puzzles:

dimecres, 19 de juny del 2013

Visitant Primer

Fa uns dies, els alumnes de primer varen convidar els del grup de cinc anys d'infantil a visitar la seva classe. I els varen acompanyar a coneíxer l'escola dels majors. Després varen fer junts algunes activitats. Va ser una hora divertida i emocionant. Aqui teniu un petit reportatge!.


Visitant Primer on PhotoPeach

diumenge, 16 de juny del 2013

Programa de Reutilització de Llibres. Curs 2013-2014

Sabedors dels beneficis econòmics del Programa de Reutilització  de Llibres per a les famílies, vos informam que el Ceip Cas Serres continuarà el curs vinent oferint el programa als alumnes, les famílies dels quals s'hagin adherit en els terminis establerts.

Per consultar el plec de condicions del centre, cliqueu aquí

Per consultar l'Ordre de la Consellera d'Educació i Cultura, de 2 de juny de 2008, per la qual es regula la implantació del programa de reutilització, cliqueu aquí.

Recordeu que teniu fins dia 21 de juny per entregar el full d'adhesions. El podeu descarregar aqui

Referent a la quota a pagar, dir-vos que podeu fer l'ingrés quan considereu, a partir del dia 24 de juny.