divendres, 23 de desembre del 2011

L'escola es vesteix de Nadal

L'ESCOLA ES VESTEIX DE NADAL on PhotoPeach

ACTIVITATS LÚDIQUES

Durant les vacances, moltes vegades no saben què fer. Clicant sobre la imatge trobareu activitats de diferents tipus per passar una estona entretinguts.


dimecres, 21 de desembre del 2011

Bon Nadal!


Vos desitgem bones festes de Nadal i que  l'any 2012  porti el millor per a cada un de vosaltres.

Reconeixement a l'escola


Ahir, dimarts, es va fer entrega a l'escola d'un diploma en reconeixement de la nostra participació en les activitats d'APOSTAM PEL CAMP!.
Són activitats adreçades als alumnes de tercer cicle de primària i organitzades per Amics de la Terra amb subvenció del projecte LEADER. L'acte es va dirigir, principalment, als alumnes de sisè, ja que ells varen participar a les activitats . El Conseller d'Agricultura, acompanyat de la Consellera de Participació Ciutadana varen entregar el diploma als delegats del curs. Gràcies en nom de tots els mestres i els alumnes.
Teniu més informació a Diario de Ibiza

dilluns, 19 de desembre del 2011

Entrega de butlletins

L'entrega de butlletins i d'informes es farà demà dimarts. L'horari serà de 16.30 a 18.30 hs, a les aules dels vostres respectius fills.

Les classes finalitzen dijous 22. Tornarem a l'escola el dia 9 de gener.

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU!!

diumenge, 18 de desembre del 2011

Una mica de tot

Com sol ser habitual, finalitzant el primer trimestre publicam una nova edició de la revista de l'escola. Esperam que vos agradi.

Actuem a Can Ventosa

Ja sabeu que el dijous passat la nostra escola va iniciar la sessió de nadalenques a Can Ventosa. Els "profes" estam molt contents de la participació vostra. Sabíem que no ens fallaríeu!!

Aqui vos deixem el video amb les actuacions.