dijous, 13 de maig del 2010

Excursió dels alumnes de primer i segon

Avui els alumnes del primer cicle de primària han anat d'excursió a Santa Eulària. Han anat a visitar el Museu Etnològic. Han aprés com es vivia a Eivissa fa molt de temps.

S'han portat molt bé i han escoltat totes les explicacions. Aqui teniu algunes fotografies de la visita.



Avaluació de diagnòstic





Durant el mes de maig al centre s'esta duent a terme l'avaluació de diagnòstic dels alumnes de primària. És el segon any que es du a terme. L'any passat varen passar la prova els alumnes de quart de primària, tal i com marca la normativa. Enguany, tot i que els resultats no es comptabilitzaran a nivell autonòmic , al centre hem passat aquesta prova als alumnes de quart de primària, però també l'hem volgut passar als alumnes de cinquè, per tal de conèixer la seva evolució.

Igualment, hem decidit passar als alumnes de sisè una prova de diagnòstic per valorar també el grau de competències que tenen.

En finalitzar les proves els corresponents tutors vos informaran dels resultats.

Per conéixer millor què són les avaluacions de diagnòtic, cliqueu damunt la imatge

dimarts, 11 de maig del 2010

Tallers Thao



Els alumnes de quart, cinquè i sisè de primària han participat als tallers lúdic-esportius que formen part del programa Thao. Thao és un programa municipal destinat a prevenir la obesitat infantil.

Les activitats s'han duit a terme al Parc M. Villangómez del barri de Cas Serres. Han durat de les 9.30 a les 11.30. veient les fotos sembla que s'han divertit.