diumenge, 24 de juny del 2012

Final de curs... i II


Si a l'entrada anterior vos hem oferit les activitats del dijous, 21 de juny, aqui podreu veure un recull  en forma de fotografia dels moments de les competicions esportives i els jocs d'aigua per als més petits.
A continuació podeu veure els videos de les actuacions musicals.
És aconsellable deixar carregar el video complet i després visionar-lo ja que  necessiten el seu temps de càrrega.
Esperam que vos agradin.

Final de curs

Els passats dijous i divendres vam acomiadar el curs 2011-2012 amb diferents activitats. Dijous tota l'escola va participar a una "Gimkana Pirata". Els alumnes, dividits en 11 grups, varem haver de completar diferents estadis per tal de trobar el tresor del pirata.
Els alumnes de sisè eren els capitans dels grups i havien de tenir cura dels més petits als quals ajudaven en totes les proves. S'havien de caracteritzar de pirates, amb maquillatge, capells i ulleres de pirates; pujar al vaixell que de mica en mica s'encongia; "nedar" i buscar tresors; cantar, demostrar l'encert amb tirs a canasta i saber córrer a peu coix; trobar monedes d'or; encertar personatges... Va ser molt divertit.
I al final... com no podia ser d'altra manera, com són molt intel·ligents varen endevinar on se trobava amagat el tresor.
Divendres el vam dedicar a fer competicions esportives i  jocs d'aigua. Al final del matí, com sempre i amb el suport de les famílies assistents tingueren lloc les actuacions musicals preparades pels alumnes i els mestres. Com a cloenda, un "pica-pica" que va ser possible gràcies a la generositat de totes les famílies que hi col·laboraren.
Esperam que vos agradin els videos que hem preparat. De moment, aqui teniu el primer:
I aqui vos deixam la segona part del video corresponent al dia 21 de juny.