dijous, 23 d’abril del 2009

DIADA DE SANT JORDI

Durant tota la setmana les activitats del centre han estat al voltant dels llibres. A les aules, els alumnes en grups o per parelles han inventat un conte que desprès a passat a formar part del gran llibre de contes de l'escola.
També han confeccionat punts de llibre i roses per oferir a la paradeta de llibres que cada any des de fa tres cursos organitza l'escola.
Cada alumne, voluntàriament, dona a l'escola un llibre que es ven a la paradeta al preu simbòlic d'un euro. Vos imagineu el que significa per un alumne comprar un exemplar de la sèrie de Harry Potter per un euro?.
Idò això no és res. La finalitat última de la nostra paradeta és recaptar fons per continuar l'apadrinament d'una nena moçambiquenya N'Ernestina. Cada any aconseguim els diners que necessitem. Demà amb l'ajut dels alumnes de sisè, que s'han encarregat de cuidar la paradeta amb alguns mestres, contarem els sous i ho sabrem.
Heu vist com les mares també s'han apropat i han comprat?
Podeu veure imatges de la setmana del llibre accedint a la web de l'escola: www.eivissaweb.net/cpcasserres

Xerrada poètica

Per celebrar la Setmana del Llibre, ahir ens va visitar l'escriptor i poeta Bartomeu Ribas. Va oferir una xerrada als alumnes de cinquè i de sisè de primària. Els alumnes havien treballat prèviament una selecció dels poemes de l'autor i tots d'una manera o d'altre varen participar activament.
Els alumnes de sisè varen llegir alguns poemes que ells mateixos havien escrit.

LA CASITA VERDE

Els alumnes de tercer i de quart de primària varen visitar La Casita Verde. Els va agradar molt i aprofitaren per treballar el reciclatge i la cura de l'entorn.
Podeu veure la galeria d'imatges accedint des de la web de l'escola.