dijous, 6 de maig del 2010

L'alimentació al món




Na Rita, del Fons Pitiús de Cooperació, ha treballat amb els alumnes de tercer i quart de primària el taller "L'alimentació al món". Aquest taller pretén que els alumnes tenguin conciència del dret a una adequada alimentació per a tots. Té una durada de dues hores per cada grup. Avui ha presentat el taller durant una hora.Continuarà la setmana propera.


dimecres, 5 de maig del 2010

RECICLA AMB SENY

Avui els alumnes de cinquè han començat el primer taller de compostage. El taller l'imparteix en Juanjo, d'amics de la Terra. Els alumnes continuaran el taller l'any que ve a sisè durant els dos primers trimestres. Ara s'han de cuidar de la compostera. Han de tirar els residus orgànics que se generen els dies que portem fruita per esmorçar. A la compostera hi afegeixen també palla.

Aqui teniu unes imatges de l'activitat del dia.





Celebracions

Desprès d'algunes dificultats tècniques ja estam altra vegada aqui informant-vos de les diferents activitats al centre i també de les novetats.

Tot i que ja han passat algunes celebracions pensam que vos agradaria veure el què hem estat fent.

CARNAVAL 2010




DIADA DE SANT JORDI

Al llarg de tota la setmana hem tingut diferents activitats relacionades amb la festa del llibre. Hem tingut la presència de na Neus Montero que ens va contar el conte de la granota.

Hem treballat a les aules el significat d'aquesta festa, el seu origen... Tot està penjat als murals que podeu veure als passadissos de l'escola.

També els alumnes varen fer punts de llibre que es regalaven amb els llibres. Els alumnes d'infantil varen fer una rosa.

Com a cloenda de la diada de Sant Jordi es va muntar la paradeta de llibres. Els llibres com altres anys es varen vendre a 1 € i la recaptació s'ha enviat a la ONG Dignidad per tal de continuar amb l'apadrinament d'un nen de Moçambic.

Enguany hem aconseguit 233 € !! Gràcies a tothom.