divendres, 8 de febrer del 2013

Hem celebrat el Carnaval

Avui divendres hem tancat les activitats que hem fet al llarg de la setmana al voltant del Carnaval. Com no podia ser d'una altra manera hem desfilat pel barri amb les nostres disfresses. Des d'aquí agraïm la paciència i l'ajut de la Policia Local que ens ha acompanyat pels carrers del recorregut.

Enguany la temàtica de la nostra disfressa ha girat al voltant de Marià Villangómez, del qual enguany es celebren els 100 anys del seu naixement. Aquesta és la primera de les activitats que farem al centre i que finalitzaran el dia del llibre.

Vos deixam un petit reportatge fotogràfic del que ha estat la setmana. Volem tornar a agrair a  totes les mares i els pares que ens han ajudat aquesta setmana. Gràcies.

dijous, 7 de febrer del 2013

Dijous Llarder, esmorzam truites

Avui hem gaudit d'una jornada fantàstica. Com ja és tradició, hem celebrat el dijous llarder a l'escola amb un esmorzar col·lectiu al pati.

No tenim paraules per a  agrair a les famílies el seu ajut. No només ens han fet un munt de truites amb patates, sinó que ens han preparat les taules per a cada curs: han tallat el pa, les truites, els pastissos. Al pati han servit als alumnes el menjar, ens han ajudat a cuidar dels nens. En definitiva, un matí rodó. Ni el fort vent que feia ha estat un obstacle. Hi ha hagut recursos per a tot.

Demà, divendres, toca Rueta pel barri. Animam als pares a venir a l'escola disfressats i a desfilar amb nosaltres pels carrers de Cas Serres. Després, al pati, jugarem tots plegats jocs tradicionals i ballarem, per descomptat!!


dimecres, 6 de febrer del 2013

Comunicat del Rei Carnestoltes

Demà DIJOUS heu de dur:




           - Un mocador al coll.
           - La roba a l'inrevés.
           - Un davantal, i ....
           - Una cosa al cap ( capell, visera, diadema...)












I després, .... pares, mares, mestres, bidell i alumnes esmorzarem junts al pati, truita.

VISCA EL CARNAVAL!!!

dimarts, 5 de febrer del 2013

El Rei Carnestoltes diu...






Per demà dimecres, el Rei Carnestoltes ens ha dit que hem de portar un davantal.

Recordeu la resta de penyores: dilluns, un mocador al coll; dimarts, una roba al l'inrevés.

dilluns, 4 de febrer del 2013

Arriba el Carnaval!!


Ja és aqui. Ja ha arribat!!. El Rei Carnestoltes ens recorda que ha arribat el temps de la disbauixa. Cada dia, passarà per les aules per recordar-nos la penyora del dia següent, la qual és acumulativa.


De moment ja en tenim dos: Dilluns, una prenda al coll; dimarts, una roba a l'inrevés.
Què serà el dimecres? I el dijous?

El que si sabem és que el  dijous llarder esmorzarem tots junts al pati, truita amb patates. Esperam també les famílies. Esteu atents!!!