divendres, 9 de març del 2012

I Trobada Eiviblocs

Aquests passats dimecres i el dijous  s'ha celebrat al Palau de Congressos de Santa Eulària  la I Trobada de blocs educatius "Eiviblocs".

Durant dos dies els autors dels diferents blocs de centre, d'aula, de recursos, d'àrea... hem estat presentant els blocs que es fan a l'escola, explicant quines són les seves finalitats, a qui van dirigits... Nosaltres hem pogut presentar el nostre bloc de centre.

Ha estat un espai on s'han desenvolupat debats al voltant d'aquesta eina i de tot el que envolta les TIC, com a mitjà d'aprenentatge dels alumnes. Unànimement, també es consideraren els blocs com uns recursos excel·lents per a que les famílies sàpiguen el què es fa dins l'aula.

Les xarxes socials i la necessitat de ser conegudes pels pares i les mares va centrar una part del debat i posterior taula rodona.

Aquesta jornada va ser organitzada per l'Aprep, Associació Pitiüsa per a la Renovació Pedagògica. Des del seu bloc podeu accedir a tota la informació d'aquest aconteixement.

Igualment  trobareu informació d'aquesta Jornada, que esperem sigui la primera de moltes, al suplement Mola de Diario de Ibiza i  també a l'edició d'ahir dijous.

dilluns, 5 de març del 2012

Renovació Junta Directiva de l'APIMA

A la darrera assemblea general de pares i mares del centre, celebrada el passat divendres 17 de febrer, es va renovar la junta directiva . 

La nova presidenta és Tamara Herranz, mare de n'Antonio del grup de quatre anys d'educació infantil. Properament se vos enviarà una circular informant-vos de la situació actual de l'associació i d'altres aspectes que poden ser del vostre interès.