dijous, 3 de desembre del 2015

Resultat sondeig sobre el menjador.

Una vegada finalitzat el termini per recollir l'enquesta sobre la necessitat o no de menjador al centre, el resultat ha estat el següent:

Nombre de fulls entregats: 129. Les famílies dels alumnes de sisè curs, sense fills a grups inferiors no varen rebre el document, degut a que aquests alumnes el curs 2016-2017 no hi seran al centre.
Total de fulls retornats: 26
Famílies que utilitzarien el menjador a diari: 4
No utilitzarien el menjador: 13
La resta de famílies el farien servir de manera esporàdica ( un, dos o tres dies a la setmana).
  
Per tant, i tenint  sobretot en compte els pocs fulls retornats, esperarem un altre curs per intentar tenir més famílies interessades ja que amb tan poques el preu del menú diari és molt elevat.

Agraïm l'interés de les famílies que ens han retornat el full en el termini establert.


dimarts, 1 de desembre del 2015

APIMA. Fes-te soci.

La Junta Directiva de l'APIMA del Centre està fent moltes propostes a l'escola, totes elles interessantíssimes i en benefici dels alumnes del centre. Gràcies a ella hem pogut posar en marxa les activitats extraescolars. Tenen ganes d'iniciar, de cara a les properes dates que arriben, alguns tallers de manualitats.
Per dur a terme tot és necessari que les famílies vos faceu socis de l'APIMA. Recordeu que podeu tenir descomptes a les activitats extraescolars i, que tot i que en faceu, els beneficis pels vostres fills sempre hi són.
Per les properes festes, podrem comptar amb el suport econòmic de l'associació de pares i mares del centre.
La quota és per família, independentment del nombre de fills/filles que teniu al centre. Són 20 euros anuals. Animeu-vos!!

diumenge, 29 de novembre del 2015

Sondeig menjador.

Sovint, en el moment del procés d'escolarització, les famílies ens preguntau si a l'escola tenim servei de menjador. Veient que l'interès sembla que creix, hem entregat als vostres fills un full per a ser emplenat. Únicament vos demanem que marqueu si, en cas de que Conselleria d'Educació ens concedís aquest servei,  seríeu o no usuaris.
Necessitam saber si hi ha un mínim de famílies que el farien servir, ja que és imprescindible per fer tota la documentació que s'ens demana. A la circular que vos hem enviat ( una per família, no per alumne) teniu també els preus que aquest curs costa dinar als centres.
Recordeu que teniu fins demà dia 30 de novembre per retornar a l'escola el full amb les dades que vos demanem.
És únicament un sondeig. L'autorització final és de Conselleria d'Educació.