dimecres, 22 de febrer del 2012

Assemblea General de Pares

El proper divendres, 24 de febrer, a les 19 hores, tindrà lloc a l'escola una assemblea general de pares i mares del centre.


Es farà a l'aula 6 ( primer pis). L'ordre del dia serà informació de què és l'APIMA i renovació de càrrecs.



Esperam la vostra assistència.

dimarts, 21 de febrer del 2012

Festa de Carnaval

El carnaval s'acaba. A l'escola hem volgut celebrar l'últim dia tots junts, nens i nenes, pares, mares i mestres.
Hem fet una petita rua pel barri, ajudats per la Policia Local que ens obria el pas ( moltes gràcies). Crec que tothom s'ha assabentat que passàvem pels carrers, ja que portaven tot el necessari perquè es notés ( xiulets, tambors, cassoles).

En arribar el nostre bidell, Juan, ens tenia preparat un petit "piscolabis". Hi ha hagut menjar i beguda per tothom que ha volgut. I al final, balls i jocs per tothom. El pati estava molt alegre, amb els colors de les disfresses. Algunes mares també hi anaven disfressades. Com nosaltres volíem!!!

Vos deixam aquest petit vídeo de fotografies. Esperem que vos agradin.


dilluns, 20 de febrer del 2012

Canvi itinerari de la Rua


Demà dimarts tanquem les celebracions de Carnaval amb una Rua pel barri. L'itinerari pateix una petita variació. Sortirem com està previst pel carrer Felip Curtois i Valls, cap a  Josep Tur i LLaneres. En arribar a la cantonada amb el carrer M. Antoni Mª Alcolver ( en lloc d'anar fins a c. Jacint Aquenza) girarem per aquest carrer  i entrarem al nostre: Músic Fermí Marí.

La sortida continua prevista per les 12 del matí. En arribar a l'escola, continuarem la festa al pati tots junts amb música i un petit "pica-pica".

Animem als pares i les mares a venir disfressats i a acompanyar-nos tant formant comparsa pel barri com, després, a la festa a l'escola.

Les classes finalitzen, com sempre, a les 14 hs.