divendres, 28 d’octubre del 2016

FESTA HALLOWEEN A L'ESCOLA!!!

Bona tarda!!! Ahir l'APIMA va celebrar una gran festa a l'escola. Es va fer una festa de disfresses i tres dels alumnes van ser els guanyadors. Tots i totes estaven molt guapos però només es podien elegir tres guanyadors. Mirau les fotos, va ser genial!!!

TALLERS DE HALLOWEEN A L'ESCOLA!

A l'escola totes les classes van fer uns tallers de Halloween. Es van mesclar els alumnes per treballar de forma cooperativa i poder gaudir de tots els companys de l'escola i, no només, dels nostres amics de classe. Va ser un dia molt divertit i tots ho vam passar súper bé!!! Us deixo una mostra d'aquest fantàstic dia. Bon cap de setmana i bon pont, ens veim dimecres!!!

dimecres, 26 d’octubre del 2016

TALLERS DE HALLOWEEN ORGANITZATS PER L'APIMA

Bon dia! Ahir a la tarda es van realitzar un tallers de Halloween organitzats per l'APIMA del nostre centre. Els nens s'ho van passar super bé i van realitzar moltes activitats. Aquí us deixo una mostra dels tallers i RECORDAU demà a les 17 hi haurà una festa organitzada també per l'APIMA per celebrar aquest dia, es farà un concurs de disfresses i moltes coses més. No podeu faltar!!!