divendres, 30 d’octubre del 2015

Concurs de dibuix. Entrega de premis.


Avui ha tingut lloc l'entrega de premis del concurs de dibuix que havia organitzat la comissió de la biblioteca del centre. Han hagut de deliberar molt per elegir els guanyadors i les guanyadores perquè tots els dibuixos eren excel.lents.
S'ha atorgat premis a diferents categories. Enhorabona a tots i totes. Sou genials!!Concurs de dibuix

https://goo.gl/photos/34VhxtaUKv9mgvsd7

La biblioteca del centre ha convocat un concurs de dibuix per a tots els alumnes de primària. El tema: Halloween. El termini per presentar el seu dibuix ha acabat avui.
Picau damunt de la imatge adjunta i podreu veure una selecció dels dibuixos presentats. Properament, es donaran a conèixer els guanyadors. Sort!!

dijous, 29 d’octubre del 2015

Festa de Halloween.

Avui l'APIMA ens ha preparat una festa per celebrar Halloween. S'ha celebrat de les 16.30 del capvespre fins les 18.30.  Hi ha hagut moltes difresses. Aqui vos deixam un reportatge fotogràfic. Esperam que vos agradi.2015_Ceip Cas Serres_Halloween from MDolores Cabanes on Vimeo.

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Arriba Halloween!!!

Demà dijous a partir de les 16.30 l'APIMA vos convida a celebrar Halloween. Hi ha haurà menjar, beguda jocs  i música. Estau tots convidats!! No oblideu vostres disfresses !! Hi hauran premis!!.