divendres, 27 d’abril del 2012

Teatre a l'escola

Avui els alumnes de Tercer de Primària ens han representat una obra de teatre: "El cavaller de Sant Jordi". L'han estat preparant amb la seva tutora Tànit i la mestra de Suport a la Lecto-escriptura, Maria.


Ho han fet meravellosament bé. Han participar tots els alumnes de la classe, la qual cosa és molt positiva. Han cuidat al màxim cada detall, vestimenta, decoració...
Enhorabona boixos i boixes!!! Sou fantàstics.  També a les mestres, evidentent, que han fet una feinada.


Desitjam que vos agradi el video.

Informació sobre el dia 30 d'abril

Volem recordar a les families que el proper dilluns, dia 30 d'abril SI tenim classe. Vos aconsellam revisar la pestanya "Horari i calendari del centre" on teniu tota la informació.

dimecres, 25 d’abril del 2012

Visita a Can Botino

Ahir, dimarts, els alumnes de cinquè varen visitar Can Botino. En aquest enllaç podeu llegir la notícia.

Normes i límits en l'educació dels fills. Trobades familiars




Avui ha tingut lloc a l'escola una xerrada a càrrec de na Cristina Marí, monitora del PMD depenent de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vila. La xerrada estava dirigida als pares i les mares d'educació infantil  que sota el títol "Normes i límits en l'educació dels fills" i ha comptat amb la participació d'un respetable nombre de pares i de mares de l'escola, els quals han escoltat amb atenció tot allò que na Cristina els ha explicat.

La xerrada que ha durat una hora i mitja  ha agradat a les famílies les quals no han dubtat en preguntar tot allò que els preocupa de l'educació del seus fills.





De tot el que s'ha parlat destaquem la necessitat d'establir unes normes bàsiques de comportament per als nens i de l'important que és pels infants que els dos pares estiguin d'acord a l'hora d'educar l'infant, presentar al nen models positius de conducta, gestionar els comportaments positivament...i sobretot, molt important, treballar les rutines diàries.

Quin és el teu llibre preferit?

Continuam presentant activitats que l'escola du a terme aquesta setmana d'homenatge al llibre. En aquesta ocasió, els alumnes han expressat amb els seus dibuixos quin són els llibres que més els agraden.

Els alumnes més grans han explicat també perquè és el seu llibre preferit. Aqui vos deixam un petit recull fotogràfic i vos convidam a entrar a l'escola i contemplar els treballs que els alumnes han fet.


dimarts, 24 d’abril del 2012

La Llegenda de Sant Jordi

Dins del programa d'activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi, el professorat d'educació infantil ha escenificat pels més petits una adaptació de la "Llegenda de Sant Jordi". Els alumnes han gaudit moltíssim... i els professors també .

Aqui vos deixam el video de la representació. Esperam que vos agradi.




Paradeta de llibres

Aqui teniu les imatges del que va ser la paradeta de llibres que ahir varem realitzar a l'escola. El total recaptat,  156 €, es destinaran finalment a comprar llibres per a la biblioteca del centre, ja que aquest ha estat el desig de les nostres bibliotecàries que tan bé ho varen fer a la paradeta.

Per tant, boixos i boixes, esperam els vostres suggeriments. Quin llibre vos agradaria trobar a la biblioteca de l'escola? Expresseu el vostre desig a na Virgínia, que prendrà bona nota.


Xerrada per a pares i mares d'Infantil

L'Apima del nostre centre ha organitzat per demà dimecres una xerrada destinada a famílies amb alumnes d'educació infantil.
La temàtica girarà al voltant del desenvolupament dels nens a aquestes edats, les normes i rutines que s'haurien de portar, horaris, comunicació, etc.
L'activitat compta amb el suport de la Regidoria d'Educació i Benestar Social, que és qui aporta el personal qualificat per impartir la xerrda.

HORARI: 17 hores.
LLOC: Biblioteca de l'escola.

Vos animem a venir. Pensam que pot ser molt interessant.

diumenge, 22 d’abril del 2012

Celebrem Sant Jordi. Paradeta Solidària de llibres

Vos volem recordar que demà dilluns, diada de Sant Jordi i Dia Internacional del Llibre, farem un mercadet solidari de llibres, a partir de les 13.30 hs.

Cada llibre es vendrà al preu simbòlic d'1 €. Els diners recaptats serviran per comprar més llibres per a la biblioteca del centre.


Vos esperem, doncs, i agraïm d'entrada la vostra col·laboració.

Igualment volem dir-vos que al llarg de la setmana, al centre, farem diferents activitats relacionades amb els llibre i la literatura. De tot vos anirem informant als blocs d'aula i del centre. Estigueu atents!!